Berit Rian deltar på Forsvarskonferansen

Berit Rian NITR
Berit Rian Næringsforeningen i Trondheimsregionen

Berit Rian er adm. direktør for Næringsforeningen i Trøndelag, en interesseforening for ca. 1.900 bedrifter og kunnskapsorganisasjoner i Trondheim og fem andre kommuner i Trondheimsregionen. Rian er utdannet cand. philol. fra NTNU med hovedfag i fransk og mellomfag i engelsk og spansk. Hun har tidligere hatt ulike lederjobber i Fokus Bank (nå Danske Bank) og i industribedriften Stentofon ASA. Rian er videre leder for Næringsalliansen for Trøndelag som er et samarbeidsforum som samtlige næringsforeninger i Trøndelag, i tillegg til at hun har en rekke styreverv i ulike organisasjoner og virksomheter.

Tema for Forsvarskonferansen 2022 er “Forsvaret behov, lokal beredskap og næringslivets rolle. Berit Rian skal delta i refleksjoner rundt dagen.