Forsvarskonferansen fulltegnet – ekstra foredrag med Eirik Kristoffersen

Forsvarssjef General Eirik Kristoffersen under vinterøvelsen Cold Response 2022. Foto: Forsvaret/Torbjørn Kjosvold

Interessen og påmeldingen til Forsvarskonferansen har vært over all forventning. Alle de 375 deltakerplassene er nå fulltegnet. Ble du for sent ute til å melde deg på konferansen, eller ønsker du å høre mer fra forsvarssjef Eirik Kristoffersen? Da får du nå en mulighet til.

Samme dag som Forsvarskonferansen avholdes arrangerer TMS – Trondheim Militære Samfund et foredrag med forsvarssjef Eirik Kristoffersen i Trondheim. Tema for foredraget er Forsvarssjefens fagmilitære råd. Foredraget er ikke en del av Forsvarskonferansen, men arrangeres av TMS – Trondheim Militære Samfund.

Tid: Onsdag 20. september 1815 – 1945
Sted: Adolf Øiens auditorium, Handelshøyskolen NTNU, Klæbuveien 72 i Trondheim

Arrangementet er gratis. Påmelding er obligatorisk.

Foredraget går på kvelden samme dag som Forsvarskonferansen og det er derfor mulig å få med seg begge deler.