NTNU var godt representert under Forsvarskonferansen

Freider Engstrøm Fløan, Sindre Herstad og Gustav Fosse Hansen fra Orbit NTNU sammen med Simen Flåtter Flo fra Propulse stilte med stand på Forsvarskonferansen. Foto: Lars Bugge Aarset/NTNU
Freider Engstrøm Fløan, Sindre Herstad og Gustav Fosse Hansen fra Orbit NTNU sammen med Simen Flåtter Flo fra Propulse NTNU stilte med stand på Forsvarskonferansen. Foto: Lars Bugge Aarset/NTNU

NTNU var godt representert på Forsvarskonferansen 20. september 2023. Blant F-35, Heimevernets innsatsstyrker, næringsliv, politikere og forsvarsledelse deltok både Orbit NTNU, Propulse NTNU, Ascend NTNU og SIMLab sammen med en rekke studenter og ansatte som deltakere.

NTNU var medarrangør for Forsvarskonferansen 2023 som ble gjennomført på Scandic Hell. Nordisk samarbeid i en NATO-ramme var tema for årets konferanse med nærmere 400 deltakere fra både forsvaret, politikk, næringsliv og akademia.