Større og viktigere enn noen gang!

Ebbe Deraas Foto Lars Bugge Aarset

Ebbe Deraas leder arrangementskomiteen for Forsvarskonferansen. Foto: Lars Bugge Aarset/FI – Fremtidens Industri

Arbeidet med programmet til Forsvarskonferansen er godt i gang og vi lever i en meget spennende tid. Norden er samlet i NATO og i september er både ny Langtidsplan for Forsvaret og Nasjonal Transportplan ferdigbehandlet i Stortinget. Det er all grunn til å anta at dette vil påvirke oss.

Et naturlig tema for årets konferanse er derfor:

Norden i NATO – felles operasjonsområde, felles utfordringer, felles muligheter

Årets forsvarskonferanse blir større og viktigere enn noen gang. Lik tidligere år tar vi tak i tematikken med en politisk, militær og en næringsmessig tilnærming, og vi lover gode og relevante innledere på scenen. Forsvaret kommer også til å være på plass med materiell og forhåpentligvis en demo av noen av sine kapasiteter.

I tillegg blir det i år vesentlig flere utstillere noe som gir relevant næringsliv en god mulighet til å presentere seg selv. Vi anbefaler at dere som ønsker å presentere dere selv snarest booker plass.

Velkommen til en spennende og givende konferansedag den 19. september på Scandic Hell Stjørdal!